Meggyőződésünk, hogy az adat alapú megoldásaink befektetés a cége jövőbeni eredményes működésébe

  • Értékesítés, marketing és trade marketing területeket támogatjuk adatalapú stratégiai és operatív üzleti intelligencia megoldásainkkal, amelyek segítségével a vállalat jelentős versenyelőnyre tehet szert.
  • Megalkottunk egy keretrendszert több vezető vizualizációt és elemzést támogató platformon, amely teljes körűen integrálja a vállalat saját adatforrásait és a vezető piaci információ szolgáltatók adatait. A keretrendszer testreszabása során adatelérés, adatbetöltés, adat-transzformáció, elemzési modell, vizualizáció, mutatószámrendszer és vezetői dashboard kialakítására kerül sor. Rendszereink integrálják a korszerű controlling és a category management elveit statisztikai módszertannal támogatva.
  • Bevezetési gyakorlatunk során előmozdítjuk az adatfelfedező, az elemző és a potenciál kiaknázását támogató képességek szervezeti szintű kialakítását, biztosítjuk, hogy a menedzsment, a controlling, az operatív marketing és az értékesítési szakemberek egy nyelvet beszéljenek és közös adatalapú tudásvagyont hozzanak létre.
  • Az elemző és vizualizációs képességekkel szorosan integrált tervezési megoldást is tudunk szállítani, amely kombinálható a statisztikai alapú forecast lehetőségekkel.

Felkeltettük az Ön érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlappal:

FI360FMCG360PHARMA360RETAIL360BI360


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatokat az Általános Adatvédelmi Szabályzat (EU) 2016/679 ("GDPR") szerint kezeljük.

BI360 ÜZLETI INTELLIGENCIA Üzletág

1064 Budapest, Vörösmarty utca 69-71. III/31.

Email: info@bi360.hu
Telefon: +36/1-7089092
www.bi360.hu
ATVA-Consulting Kft.
1054. Budapest, Akadémia utca 14.

Üzlet és Üzleti Intelligencia INTEGRÁCIÓ