Pénzintézeti ügyfeleinket támogatjuk egyedi testreszabott integrált üzleti intelligencia megoldásokkal

  • Az integráció megvalósításának üzleti intelligencia alapú megközelítésénél az adattárház és az adatpiac megoldások vezető technológiai platformokon képezik az alapot, amelyek kialakítását testre szabottan valósítjuk meg.
  • Adattárházzal automatikusan integrált tervezési és forecast megoldásaink kiváló lehetőséget adnak az üzletirányítás és a controlling elvárások egységes alapokon történő megvalósítására. Fontos elvárásnak gondoljuk, hogy a hagyományos controlling megközelítés mellett a horizontális integráció, tehát a risk, a treasury, a tőke és a számvitel (HAS és IFRS) területek egységes megközelítésben kerüljenek megvalósításra.

IFRS9 alapú tervezésre és stressz teszt modellezésre szolgáló megoldásunk: https://www.youtube.com/watch?v=P_7Rd4EOaLI

  • Ügyfél jövedelmezőség kalkulációjára és tervezésére jól paraméterezhető megoldással szolgálhatunk.
  • Risk és tőke tervezés, Bázel X, IRB elvárásoknak is megfelelő tervintegrációt valósítunk meg költséghatékony megoldásainkkal megfelelve a szigorú audit elvárásoknak.
  • Testre szabott, adattárházzal és tervezéssel integrált, többszintű konszolidációs megoldással tudjuk támogatni a banki beszámolási és tervezési folyamatok hatékony működését.
  • Vizualizáció és elemzési képességek kiterjesztése megoldásaink szerves része, nemcsak a szokásos top menedzsment dashboard és KPI, hanem a pénzintézeti szervezet összes szakértője és döntéshozatali szereplője számára.

Felkeltettük az Ön érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlappal:

FI360FMCG360PHARMA360RETAIL360BI360


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatokat az Általános Adatvédelmi Szabályzat (EU) 2016/679 ("GDPR") szerint kezeljük.

BI360 ÜZLETI INTELLIGENCIA Üzletág

1064 Budapest, Vörösmarty utca 69-71. III/31.

Email: info@bi360.hu
Telefon: +36/1-7089092
www.bi360.hu
ATVA-Consulting Kft.
1054. Budapest, Akadémia utca 14.

Üzlet és Üzleti Intelligencia INTEGRÁCIÓ